Вибираємо якісний ароматизатор для автомобіля

Хочете позбутися неприємних запахів у салоні вашого автомобіля, але не знаєте, як вибрати якісний і довготривалий ароматизатор? У такому разі дана стаття допоможе вам ознайомитись з актуальною ароматичною продукцією для авто і допоможе вибрати відповідний ароматовар.

Автомобільні ароматизатори California Scents

Підбір якісної аромапродукції для автомобіля починається з ознайомлення з всіма доступними різновидами ароматизаторів для авто. На даний момент в електронних каталогах популярних інтернет-магазинів представлені наступні види ароматизатори для авто:

  • ароматичні баночки California Scents;
  • підвісні ароматизатори ACappella;
  • сухі пахучки під сидіння з серії Power Bloc;
  • ароматичні автокліпси Greenleaf та Refresh Your Car;
  • автомобільні аромадифузори;
  • саше для авто Greenleaf та ACappella;
  • класичні освіжувачі повітря Little Trees;
  • гелеві ароматизатори California Scents;
  • спреї для авто ScentBomb.

Велика кількість доступних видів продукції з приємним і насиченим ароматом дає можливість кожному автомобілісту підібрати для себе відповідний різновид ароматоварів.

Який тип автомобільного ароматизатора вибрати?

Якщо хочете насолоджуватися яскравим і насиченим запахом протягом тривалого періоду часу, то вам варто скористатися продукцією від американського виробника California Scents. Аромабаночки з подібним логотипом на етикетці забезпечать приємну атмосферу в салоні протягом 2 місяців, ароматичні пальми виділятимуть приємний аромат до 45 днів, а однієї Автокліпси California Scents вистачить на 3 місяці безперервного використання.

У якості стильного аксесуару можна використовувати один з видів підвісних ароматизаторів преміум-класу від торгової марки ACappella. В асортименті товарів, що випускаються даним виробником, присутні:

  • просочені ефірними оліями дерев'яні кульки в прозорому мішечку з органзи;
  • стильні шкіряні підвіски, просочені складним ароматичним складом;
  • компактні скляні флакони з парфумом, закриті спеціальними дерев'яними кришками.

Для прихильників компактності та мобільності ідеально підійдуть саше для авто Greenleaf. Великі, середні та малі конверти з оригінальними поєднаннями ароматів завжди можна взяти з собою або покласти на будь-яку горизонтальну поверхню у салоні. Але головною особливістю саше з логотипом Greenleaf є величезний вибір запахів на всі випадки життя.

Прихильники класичних освіжувачів повітря можуть знайти на прилавках магазинів величезну кількість ялинок Little Trees з добре знайомими ароматами та їх комбінаціями.

При виникненні необхідності терміново усунути неприємний запах у салоні машини стане в нагоді спеціальні ароматні спреї для авто. Пару натискань та розпорошений склад усуне будь-які сторонні запахи.

Купити ароматизатори для автомобіля всіх раніше зазначених типів можна в інтернет-магазині якісної ароматичної продукції Scents.com.ua або у нашому бутіку ароматів у Харкові.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]