Правила поєднання ефірних олій, або Як зробити аромасуміш своїми руками? 4-а частина

Правила поєднання ефірних олій, або Як зробити аромасуміш своїми руками? 4-а частина

Продовжуємо створювати смачні та багатогранні композиції. Секрети поєднання ефірних олій допоможуть вам під час створення вашого аромату. Отриману аромасуміш можна розпорошувати в приміщенні, можна налити в дифузор і навіть додати до складу аромасвічки, зробленої своїми руками.

Ефір мускатного горіха

У ньому є щось східне, манливе, трохи солодке і в той же час терпкувате. З чим поєднується такий непростий аромат? Парфумери знають, що мускатний горіх гармонійно «звучить» разом з розмарином, чебрецем та коріандром. Квіткові ефірні олії також добре поєднуються з мускатом – лаванда, гвоздика та герань. Щоб зробити композицію шлейфовою, зверніть увагу на кипарис, ялівець, сантал.

Олія перцевої м'яти

Запах, знайомий кожному з дитинства. Заспокійливий та освіжаючий, легкий і приємний, що викликає світлі спогади. Ефір універсальний: його можна поєднувати з цитрусовими (неролі, мандарин, апельсин), квітковими (герань, лаванда), хвойними (кедр, сосна). Аромасуміш вийде оригінальною, якщо до м'яти ви додасте майоран, розмарин або іланг-іланг.

Ефірне масло пачулі

Димчастий, солодкувато-терпкий аромат із земляним обертоном – це таємниче масло пачулі. У всіх композиціях воно розкривається останнім, але звучить впевнено. До пачулі можна додати ялівець, сантал, шавлію, імбир, ладан або лимонну траву. Бажаєте отримати романтичний букет? Додати герань, рожеве дерево, троянду або лаванду. Незвичайним вважається мікс пачулі з іланг-ілангом, грейпфрутом, лимоном та ферулою.

Ялицева олія

Смолисто-хвойний аромат ялиці усуває головний біль та полегшує дихання, а ще створює новорічну атмосферу у приміщенні. Хочеться затишку та тепла? Поєднуйте олію з кедром, лавандою або ладаном. Мірта, майоран і базилік підходять, якщо ви хочете отримати густу та стійку аромасуміш. Також ялицю з'єднують з кмином, рожевим деревом, розмарином і сосною. Цікавий тандем виходить разом із корицею.

Ефірна олія розмарину

Яскраві трав'яні нотки є у розмариновому ефірі. Це масло-анальгетик, воно полегшує дихання та допомагає сконцентруватися. Щоб тонкий і приємний аромат благородно «звучав», міксуйте його з лимонною травою, мелісою або м'ятою. Насичена композиція вийде, якщо поєднувати ефір з миртою, ялицею, чебрецем, коріандром, корицею або кедром. Материнка, лаванда, герань і шавлія дозволяють створити романтичний букет.

Рожева ефірна олія

Деревна олія лоскоче нюх пряними та квітковими нотками. Аромат рожевого дерева популярний у світі парфумерії, що говорить про його шляхетність. В аромасмесі ефір розкриється завдяки бергамоту, жасміну, лаванді, герані, ромашці, санталу, шавлії та пачулі.

Створіть запашний букет, який радуватиме вас кожною ноткою. Хочете багатогранну композицію, яка розкриватиметься новими нотами в міру «звучання»? Зверніть увагу на продукцію в інтернет-магазині Scents.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]